Mercedes-Benz Travego

//Mercedes-Benz Travego
Mercedes-Benz Travego2019-12-30T13:17:07+00:00

Projectomschrijving

Instappen en u goed voelen

Een interieur waarmee u gemakkelijk de aandacht van het landschap kunt afleiden: aangenaam helder dankzij het panoramaglas en de sfeerverlichting. Gerieflijk dankzij de luxueuze en hoogwaardige interieuruitrusting. Ruim dankzij een royale
voertuigbreedte van 2,55 m en een stahoogte van 2,10 m. Een ideale omgeving voor een wonderbaarlijke reiservaring.

Achterover leunen en genieten

In de Travego is iedere zitplaats de beste. In de exclusieve, kuipvormige Mercedes-Benz reisstoelen kunnen de passagiers zich volledig ontspannen en ook op lange trajecten uitstekend zitten dankzij de brede zittingen. Ook de aantrekkelijke servicesets met een afzonderlijk inschakelbaar leeslampje, oproepknop voor de reisbegeleider en een individueel regelbare ventilatieopening dragen bij aan het welbehagen.

Ook uw reisbegeleider zal in de wolken zijn. De comfortabele stoel met verstelbare rugleuning en veel beenruimte maakt van de reisbegeleidersplaats een begerenswaardige werkplek.

Een bus met amusementswaarde

Of u nu een film wilt tonen of muziek wilt afspelen op de geluidsinstallatie, bij de Travego kunt u een ruime keuze maken uit de verschillende entertainmentmogelijkheden. Met het Soundsystem kunt u bijvoorbeeld zowel films als muziek afspelen. Een radio, cd-speler en een dvd-speler behoren in de Travego tot de basisuitrusting.

Comfort dat op de tong smelt

Genieters reizen met de Travego: de moderne boordkeuken is met een worstenkoker, een koffiezetmachine en een magnetron uitstekend uitgerust.
De koelkast van 65 liter zorgt ervoor dat uw passagiers tijdens de reis van een koele verfrissing kunnen genieten.

Uitstekend klimaat

In het interieur van de Travego heerst altijd een behaaglijke temperatuur, ongeacht of het buiten warm of koud is. Daarvoor zorgt de in het midden van de touringcar aangebrachte sterke airconditioning, die dankzij de hoge luchtdoorvoer in bijzonder korte tijd voor de nodige verkoeling zorgt. Maar ook als het hard vriest of sneeuwt, hoeft niemand het in de Travego koud te hebben.

Faciliteiten:

  • Minibar
  • toilet
  • DVD speler
  • Koelkast